Jouw baan als medewerker technische dienst

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en het oplossen van storingen aan onze hoogwaardige productielijnen op zowel mechanisch en elektronisch gebied. Het doel is om de productiefaciliteiten in topstaat te houden.

Ook het adviseren (opleidingsgericht) van operators en deelname aan verbeterprojecten voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen behoort tot je takenpakket. Je onderhoudt daarnaast contacten met leveranciers en externe onderhoudsbedrijven.

Binnen het team van 4 collega’s begin je als junior bij de basis en is er volop ruimte om te leren.  Ben je al meer senior? Dan krijg je veel vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid voor het proces. Zo bereid je zelf veel klussen zelf voor en zorg je met je team ook voor bijvoorbeeld de inkoop van de benodigde materialen.

Zoek jij een baan als medewerker technische dienst in Aalten? Kom dan vrijblijvend eens langs voor een gesprek en loop een rondje in onze fabriek om een indruk te krijgen van ons mooie familie bedrijf!

Nodig voor de functie?

 • Een afgeronde MBO-3 of -4 opleiding elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouw.
 • kennis van PLC-besturingen, Servo techniek en spuitgietprocessen is een pré.
 • werkervaring als medewerker technische dienst, storingsdienstmonteur is een pré. Al helemaal als deze ervaring is opgedaan binnen een productiebedrijf;
 • bereidheid om in een 2-ploegendienst te werken;
 • bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 30 km rond Aalten.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. In deze functie krijg je naast de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen prima arbeidsvoorwaarden, onder andere:

 • Een vast dienstverband zodra we over en weer zeker zijn dat de baan je past;
 • Een goed salaris waaronder een toeslag voor het werken in ploegen;
 • Werken in een moderne technologisch hoogwaardige, schone, omgeving met fijne collega’s!

De werkzaamheden

Dagelijks heb je te maken met het oplossen van storingen. Afwisselend werk waardoor je nooit precies vooraf weet wat de dag gaat brengen.

Onderhoud/revisie hoort er natuurlijk ook bij. Is het een grote klus? Dan je het samen met een deskundige monteur van de machinebouwer op! Het gaat om internationale bedrijven en A merk machines waardoor het samenwerken een leuke ervaring is.

Er zijn altijd ideeën en wensen om de productiefaciliteiten te optimaliseren. Deze realiseer je, maar bereid je ook zelf voor.

De technische dienst is betrokken bij het ombouwen, instellen en het opstarten van de diverse spuitgietmachines.

Er is regelmatig overleg met je collega’s van de afdeling en de ploegleiding zodat je weet wat er speelt en wat de prioriteiten zijn. Bij Ducona maken we gebruik van het Asset management systeem Ultimo om het overzicht van uitgevoerde taken en aanstaand onderhoud te garanderen.


De werktijden

Je werktijden zijn:

Vroege dienst
Maandag tot en met vrijdag: 6:00 – 14:00 uur

Late dienst
Maandag tot en met donderdag: 13:00 – 22:00 uur
Vrijdag : 14:00 – 17:30 uur

Sollicitatieprocedure

Gaan werken voor een mooi, aansprekend, maakbedrijf waar je zelf mee kan bouwen aan verdere groei. Dat trekt mij aan en heb ik hier zeker gevonden.

Rob

HR Manager

Solliciteer direct!

 • Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  Upload hier je CV

Wij nemen contact met u op